Έχουμε διαβάσει: 3.150 βιβλία

MARVEL COMICS (29)

Legion of X #1
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Την ιστορία αφηγείται ο Legion, μεταλλαγμένος επιπέδου Ωμέγα, ο οποίος διατηρεί μια ψυχεδελική διάσταση με μεταλλαγμένους δικής του δημιουργίας. Εκεί βρίσκεται και το αρχηγείο των Λεγεωνάριων, της αστυνομίας του νησιού Κρακόα. Ο αρχηγός τους, ο Nightcrawler, έχει κληθεί από τους μεταλλαγμένους του πλανήτη Άρακο για να λύσει την υπόθεση ενός χαμένου θεού.
Strange Academy #1
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Νέοι και νέες απ’όλο τον κόσμο με έφεση στη μαγεία έχουν έρθει στη Νέα Ορλεάνη για να σπουδάσουν τις μυστικές τέχνες υπό την καθοδήγηση του Strange,του Brother Voodoo, του Ancient One, της Scarlet Witch, της Magik, του Hellstrom και όλων των αγαπημένων στους αναγνώστες μάγων της Marvel. Αλλά με όλες τις μαγικές απειλές μήπως είναι πολύ αργά;
The new mutants: Demon Bear
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Μυστήριο και ένταση επικρατεί σε αυτή την ιστορία από τον μετρ του είδους Chris Claremont και τον Bill Sienkiewicz στο σχέδιο. Όταν η Danielle Moonstar, γνωστή και ως Mirage, τραυματίζεται σε μια μάχη με τη μυστηριώδη αρκούδα-δαίμονα, οι συμμαθητές της θα πρέπει να δουλέψουν σαν ομάδα, για να βρουν έναν τρόπο να νικήσουν το διαβολικό πλάσμα.
Inhumans vs X-Men #0
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Το μεγαλύτερο cross-over της Marvel είναι εδώ. Inhumans εναντίον X-Men. Οι Inhumans, σκορπίζοντας τις ομίχλες τους στον κόσμο, δημιουργούν νέους Inhumans, σκοτώνοντας παράλληλα όποιον μεταλλαγμένο έρθει σε επαφή μαζί τους. Αν και αρχικά οι δυο ομάδες συνεργάζονται για να βρεθεί λύση, τα νέα δεν είναι καλά. Η σύγκρουση φαίνεται αναπόφευκτη.
Black Panther #1
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Γραμμένη από τον βραβευμένο συγγραφέα Ta-Nehisi Coates (“Between the World and Me”) και τον θρύλο-καλλιτέχνη Brian Stelfreeze, μια ιστορία για την κρίση που περνά η Γουακάντα, γνωστή για τον μεγάλο της πλούτο, την προηγμένη τεχνολογία της και την παράδοση στους πολεμιστές της, και την πάλη του Black Panther  να κάνει το σωστό ως ηγέτης του λαού.
Scarlet Witch #1
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Η Μαγεία έχει διαταραχθεί… και η Scarlet Witch αρχίζει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να διορθώσει την κατάσταση. Από τα δρομάκια του Μανχάταν στα ήρεμα ελληνικά νησιά και στους θορυβώδεις δρόμους του Χονγκ Κονγκ, η Wanda θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της και να ανακαλύψει ποιοι είναι οι πραγματικοί της φίλοι.
Rocket Raccoon #1
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Rocket Raccoon είναι και πάλι μπλεγμένος σε μπελάδες. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να ξεμπερδέψει χωρίς την υποστήριξη της ομάδας του, τους Guardians of the Galaxy, και τα πράγματα δεν φαίνονται ιδιαίτερα καλά για το συμπαθέστατο ρακούν. Ο Scottie Young, που υπογράφει το σενάριο και το σχέδιο, μας δίνει μια άκρως διασκεδαστική νέα σειρά.
Death of Wolverine
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Το πιο δυνατό πλεονέκτημα του Λόγκαν έως τώρα, η ικανότητα του να θεραπεύεται από κάθε τραύμα, έχει χαθεί, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο σε κάθε πιθανό κίνδυνο. Όχι μόνο θα πρέπει να αποφεύγει τραυματισμούς, αλλά σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τους εχθρούς του που θα προσπαθήσουν να τον εξοντώσουν τώρα που έχασε το πιο δυνατό του χαρτί.
Elektra #1
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Η Ηλέκτρα επέστρεψε και βρίσκεται σε ένα προσωπικό σταυροδρόμι. Αποφασίζοντας να δεχτεί την πραγματική της ταυτότητα, μιας δολοφόνου, αποφασίζει να φύγει από τη Νέα Υόρκη και να εκτελέσει ένα νέο συμβόλαιο. Όμως ο νέος της στόχος θα αποδειχτεί μια θανατηφόρα πρόκληση!
Daredevil: End of days #1
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Kingpin δολοφονήθηκε. Ο Daredevil δολοφονήθηκε. Και αυτή είναι μόνο η αρχή αυτής της ιστορίας στην καταστροφική μίνι σειρά Daredevil: End of Days. Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον στο σύμπαν της Marvel, αυτή η ιστορία στέλνει τον Ben Urich στην τελική του αποστολή, να πει για μια φορά ακόμη την ιστορία του Matt Murdock.
Cataclysm: The ultimates’ last stand
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Galactus έχει βάλει στο μάτι τη Γη και πεινάει πολύ! Η καταστροφική του πορεία έχει αρχίσει και αν δεν καταφέρει η πιο δυνατή ομάδα υπερ-ηρώων να τον σταματήσει, αυτό θα είναι πραγματικά το τέλος της ζωής στον πλανήτη όπως τον ξέρουμε.
Infinity #1
Εκδοτικός οίκος
MARVEL COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Οι Builders (οι οποίοι προωθούν την εξέλιξη και χτίζουν κόσμους) ακολουθούν μια επικών διαστάσεων πορεία καταστροφής γνωστών κόσμων και διαπλανητικών συστημάτων. Όποιος πολιτισμός δεν παραδοθεί, καταστρέφεται ολοσχερώς. Και κατευθύνονται προς τον πλανήτη μας… Οι Avengers αποφασίζουν να τους σταματήσουν προτού πλησιάσουν τη Γη.