Μια νέα σειρά που υπόσχεται περιπέτειες, αναπάντεχες καταστάσεις και αρκετό γέλιο ήρθε από τον αγαπημένο συγγραφέα Scottie Young και τον ταλαντούχο Humberto Ramos για να μας φέρει την επόμενη γενιά της Marvel σε μάγους και μάγισσες.

Έπειτα από επικές μάχες και τη διαρκή προσπάθεια να προστατέψει το σύμπαν, ο Dr.Strange αποφασίζει να κάνει κάτι που απέφευγε από καιρό: ιδρύει μια ακαδημία για μάγους, μάγισσες και άτομα με μαγικές ικανότητες.

Το πρώτο τεύχος ακολουθεί τη νεαρή Emily Bright, η οποία επιδεικνύει μαγικές δυνάμεις από την παιδική της ηλικία, καθώς μετακομίζει στη Νέα Ορλεάνη για να παρακολουθήσει μαθήματα στην ακαδημία του Strange. Μια ολόκληρη ομάδα με νέους χαρακτήρες παρουσιάζεται γρήγορα από διαφορετικούς κόσμους, καθώς και οι καθηγητές που αποτελούνται από γνωστούς ήρωες της Marvel. Θα καταφέρει η νέα γενιά να υπερασπιστεί το σύμπαν από τους ολοένα αυξανόμενους κινδύνους;

Ο συγγραφέας έχει στήσει έναν απίθανο κόσμο στη νέα αυτή σειρά, που θα αρέσει στους νέους αλλά και τους παλιούς αναγνώστες. Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία χαρακτήρων από όλο το σύμπαν της Marvel, πετυχαίνει να πλέξει από την αρχή έναν ενδιαφέροντα αλλά και διασκεδαστικό κόσμο, υπενθυμίζοντάς μας πόσο πλούσιο υλικό υπάρχει στον μαγικό κόσμο. Μαγεία υπάρχει και σε άλλους κόσμους όπως η Άσγκαρντ, οι σκοτεινές διαστάσεις και βέβαια μην ξεχνάμε τα μαγικά πλάσματα, με τον δικό τους κόσμο. Θα μπορέσουν να συνεργαστούν για να σώσουν το σύμπαν;

Ο Ramos στα καλύτερά του υποστηρίζει την ιστορία με το υπέροχο στιλ του. Τοποθετεί την ακαδημία σε ένα μεγάλο σκηνικό, περιτριγυρισμένο από φύση, πλούσιο σε λεπτομέρειες και έτοιμο να σε εισαγάγει σε έναν νέο κόσμο. Δυναμικό σχέδιο, έντονα χρώματα και απαράμιλλο στιλ συμπληρώνουν αυτό το τεύχος.

Αν ψάχνετε για ένα τεύχος γεμάτο μαγεία και στιλ, διαβάστε το Strange Academy. Θα μάθετε για το πώς λειτουργεί η μαγεία, θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες νέους χαρακτήρες και ίσως δείτε και νέους μαγικούς κόσμους. Μην το χάσετε!