Με ένα εξαιρετικό graphic novel που μιλά για το δύσκολο θέμα του διαζυγίου και τις επιπτώσεις ειδικά για τον πατέρα αλλά και για την οικογένεια γενικότερα, κάνει την επιστροφή του ο Soloup, χαρίζοντάς μας έξι διηγήματα για έναν κακό λύκο, που όμως τελικά δεν είναι τόσο κακός.

Έξι διαφορετικές οπτικές γωνίες για την ίδια ουσιαστικά ιστορία, χαρίζουν έξι διαφορετικές όψεις για το θέμα του διαζυγίου και το τραύμα του αποχωρισμού του ενός γονιού, του πατέρα, από το παιδί. Άνθρωποι κάποτε ερωτευμένοι, εντάσεις, νόμοι, δίκες και ένα δικαστήριο που θα δώσει την τελική ετυμηγορία. Στην ιστορία όμως, όπως και στη ζωή, δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Μόνο άνθρωποι.

Ο συγγραφέας αποδίδει ρεαλιστικότατα τον πόνο του ψυχολογικού κενού, τη μοναξιά, τις τύψεις και τη διαρκή πάλη να συμφιλιωθούν οι πρωταγωνιστές με την απώλεια. Με μεγάλη ευαισθησία προσπαθεί να παρουσιάσει τον άνθρωπο πίσω από κάθε πατέρα. Και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το κλασικό παραμύθι «Η Κοκκινοσκουφίτσα», την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» αλλά και τον μύθο της σπηλιάς του Πλάτωνα, για να παρουσιάσει τη διαδρομή προς τη διάλυση, τις γκρίζες ζώνες και το γιατί διαλύονται οικογένειες από την Τάξη των πραγμάτων και τον Νόμο συχνά.

Με πειθαρχημένη αφήγηση, απλό και ασπρόμαυρο σχέδιο, που αποδίδει πολύ καλά το δράμα αλλά και τις γκρίζες πτυχές αυτού του θέματος, ο Soloup γράφει και εικονογραφεί αυτό το graphic novel. Κάθε καρέ είναι ένα βήμα στην εξέλιξη της ιστορίας και μια κατάθεση ψυχής από μια διαφορετική πλευρά.

Ένα εξαιρετικό graphic novel, μια διεισδυτική και ευαίσθητη ματιά στο θέμα του διαζυγίου και πώς επηρεάζει τα παιδιά και τον πατέρα (που συχνά περιγράφεται ως ο κακός της υπόθεσης) μέσα από έξι ιστορίες, που με τη μυθοπλασία τους προσπαθούν να αποδώσουν την αλήθεια κάθε πλευράς και την ουσία ενός θέματος που ειδικά στην ελληνική κοινωνία θεωρείται ακόμα ταμπού.