Έχουμε διαβάσει: 3.138 βιβλία

IMAGE COMICS (28)

Middlewest #1
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Μια από τις πιο ώριμες δημιουργίες του ταλαντούχου Skottie Young, που συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο παραδοσιακές ιστορίες και σύγχρονα προβλήματα και ευαισθησίες, και έκλεψε τις καρδιές κοινού και κριτικών. Το πανέμορφο σχέδιο που συνοδεύει την ιστορία κάνει το βιβλίο αυτό από τα καλύτερα του είδους του.
Battle Chasers anthology
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Αυτή η ανθολογία σφύζει από περιπέτεια και καλή μυθοπλασία. Η ιστορία ακολουθεί τη νεαρή Gully, καθώς ψάχνει για τον χαμένο της πατέρα με τη βοήθεια του Garrison, ενός θρυλικού πολεμιστή, του Knolan, ενός πολυμήχανου μάγου, του Calibretto, ενός επικηρυγμένου πολεμικού γκόλεμ και της διάσημης μισθοφόρου Red Monica. Συλλεκτικό κομμάτι. Μην το χάσετε!
Gideon falls I – The black barn
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Οι ζωές ενός ψυχωτικού νεαρού άνδρα, πεπεισμένου ότι υπάρχει μια συνωμοσία στα σκουπίδια της πόλης και ενός καθολικού ιερέα που φτάνει σε μια μικρή πόλη γεμάτη σκοτεινά μυστικά, θα συναντηθούν γύρω από τον μυστηριώδη θρύλο του ‘Black Barn’, ενός εξώκοσμου κτιρίου το οποίο οι θρύλοι λένε ότι εμφανίστηκε στην πόλη και στην επαρχία την ίδια στιγμή.
I hate Fairyland #1
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Skottie Young κάνει το ντεμπούτο του στην Image με αυτή τη νέα, διασκεδαστική σειρά. Σε μια επική περιπέτεια που δεν είναι ακριβώς για παιδιά, η Gert (Γερτρούδη), ένα 6χρονο κορίτσι, έχει κολλήσει στη Νεραϊδοχώρα για 30 χρόνια και δεν μπορεί να φύγει. Για να βρει την έξοδο θα καταστρέψει, θα κόψει και θα ανατινάξει ό,τι βρεθεί στον δρόμο της.
Redlands #1
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Μια νέα ιστορία τρόμου από τη βραβευμένη Jordie Bellaire και τη Vanesa Del Rey. Η αστυνομία χάνει τον έλεγχο της πόλης, καθώς μια ομάδα μαγισσών επιτίθεται και σκοπεύει να κατακτήσει την περιοχή. Ρατσισμός, παιχνίδια δύναμης και βία σε μια ιστορία που κινείται απρόβλεπτα στοχεύοντας τα πρότυπα που επικρατούν στις μικρές, συντηρητικές κοινωνίες.
Rose #1
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Μια ιστορία φαντασίας για ένα κορίτσι που προσπαθεί να φέρει την ισορροπία σε έναν ταραγμένο κόσμο. Η Rose πρέπει να συνδεθεί με το ζώο-οδηγό της, τον Θορν, για να γίνει η Φύλακας που χρειάζεται ο κόσμος. Αλλά τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι εύκολα, καθώς η πανίσχυρη μάγισσα Drucilla έχει πολλούς δυνατούς και δαιμονικούς συμμάχους.
Paper girls #1
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Halloween, 1988: τέσσερα δωδεκάχρονα κορίτσια που μοιράζουν εφημερίδες ανακαλύπτουν μια παράξενη μηχανή στο υπόγειο ενός σπιτιού και, ποιος θα το περίμενε, πλάσματα που μιλούν μια εξωγήινη γλώσσα και μοιάζουν σαν σάιμποργκ νίντζας να το φυλούν!
Wytches #1
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Η οικογένεια Rooks προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, μετά την αναγκαστική της μετακόμιση. Ο λόγος της μετακόμισης δεν ήταν άλλος από ένα αποτρόπαιο συμβάν στο οποίο ήταν μάρτυρας η κόρη της οικογένειας, Sailor. Με την επιστροφή της στο σχολείο όμως, έρχονται πάλι στην επιφάνεια τα γεγονότα του παρελθόντος.
A. D. After Death #1
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Δυο σπουδαίοι δημιουργοί, ο Scott Snyder και ο Jeff Lemire, ενώνονται για να δημιουργήσουν μια ιστορία σε τρία μέρη, τοποθετημένη στο μέλλον, όπου μια γενετική θεραπεία για τον θάνατο έχει βρεθεί. Ένας άνδρας θα αρχίσει να αναρωτιέται για τα πάντα ξεκινώντας ένα ταξίδι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν και τη δική του θνητότητα.
Reborn #1
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Mark Millar και ο Greg Capullo ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν αυτή τη σειρά επιστημονικής φαντασίας, το Reborn. Πού πάει ο άνθρωπος όταν πεθαίνει; Ούτε στον Παράδεισο, ούτε στην κόλαση. Κάπου αλλού. Κάπου όπου πρέπει να πολεμήσεις για να επιβιώσεις. Κάπου όπου άτομα από το παρελθόν σου σε περιμένουν∙ και οι καλοί και οι κακοί.
Cry Havoc
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο συγγραφέας Simon Spurrier (X-Men Legacy) και ο μοναδικός σχεδιαστής Ryan Kelly μας δίνουν μια νέα σειρά γεμάτη κτήνη, δύναμη πυρός και ζωές σε γκρίζες ζώνες, σε μια ιστορία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια μίξη στρατιωτικής δράσης και σκοτεινών ιστοριών της παράδοσης όπως «Ο Λαβύρινθος του Πάνα».
Huck #1
Εκδοτικός οίκος
IMAGE COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Huck, ένας νεαρός με υπερ-δυνάμεις, ειλικρινής και με ζεστή καρδιά, ζει κυριολεκτικά για να βοηθάει τους άλλους. Σκοπός της ζωής του είναι να βοηθάει κάθε μέρα και από κάποιον. Όταν στην πόλη φτάνει μια νεαρή δημοσιογράφος, η οποία γίνεται μάρτυρας των υπερ-δυνάμεων του Huck, όλα θα αρχίσουν να περιπλέκονται.