Είναι εδώ, είναι ακαταμάχητος, έχει απερίγραπτο στυλ και ενέργεια, είναι ο τρομερός Rocket Raccoon. Σε σόλο περιπέτειες μακριά από την ομάδα του, τους Guardians of the Galaxy, αυτή η χαριτωμένη υποψία θηλαστικού έρχεται να μας διασκεδάσει σε σενάριο και σχέδιο του ταλαντούχου Scottie Young.

Ο Rocket Raccoon βρίσκεται και πάλι μπλεγμένος σε μπελάδες. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να ξεμπερδέψει χωρίς την υποστήριξη της ομάδας του και τα πράγματα δεν φαίνονται ιδιαίτερα καλά για το συμπαθέστατο ρακούν. Ο Scottie Young, ήδη γνωστός για το σχέδιό του, δεν απογοητεύει με το σενάριό του.

Ο πρωταγωνιστής του είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, αυθάδης, φουριόζος και γοητευτικός, ενώ η θρυλική του έλλειψη επίγνωσης για καθετί επικίνδυνο τον κάνει άκρως διασκεδαστικό. Αν και τον γνωρίσαμε μέσω της ομάδας του, σε αυτό το πρώτο τεύχος αποδεικνύει ότι στέκεται επάξια και μόνος του και μάλιστα με πυγμή.

Όσον αφορά το σχέδιο, ο Young και πάλι εντυπωσιάζει. Το μοναδικό καρτουνίστικο στυλ του ξεχειλίζει από ενέργεια και δυναμικότητα. Τα σκηνικά του είναι λεπτομερέστατα, χωρίς να κουράζουν, ιδιαίτερα απολαυστικοί είναι οι εσωτερικοί χώροι, ενώ ακόμα και τα ηχητικά εφέ που έχει ζωγραφίσει ταιριάζουν απόλυτα στην ιστορία.

Οι χαρακτήρες του, γεμάτοι καυστικό χιούμορ και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, κινούνται με φρενήρεις ρυθμούς μέσα σε μια καλογραμμένη ιστορία, η οποία σύντομα θα μεταφερθεί και στον κινηματογράφο. Να αναφέρω εδώ ότι εξαιρετική δουλειά έχει κάνει και ο Jean-Francois Beaulieu στο χρώμα, το οποίο αναδεικνύει την ιστορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με αυτό το πρώτο τεύχος ο Scottie Young βάζει την υπογραφή του σε μια νέα διασκεδαστική σειρά, που αναδεικνύει έναν από τους πιο αγαπητούς πρωτοεμφανιζόμενους ήρωες, τον Rocket Raccoon. Και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη. Μην το χάσετε!