Έχουμε διαβάσει: 3.174 βιβλία

VIZ MEDIA (14)

Helck #1
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Έχουν περάσει τρεις μήνες από τον θάνατο του άρχοντα των δαιμόνων. Η διάσταση των δαιμόνων γρήγορα οργανώνει ένα τουρνουά για να επιλεγεί ο νέος αρχηγός. Ένας άνδρας με το όνομα Helck, ο οποίος ισχυρίζεται ότι μισεί το ανθρώπινο είδος, διακρίνεται γρήγορα. Η Vermilio the Red, μια από τους τέσσερις δαίμονες της ομάδας που επιβλέπει το τουρνουά, υποψιάζεται τον Helck και προσπαθεί να στήσει τους αγώνες.
The promised Neverland #1
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Η ζωή στο ορφανοτροφείο Grace Field House ήταν καλή για την Έμα και τα άλλα ορφανά. Μπορεί η καθημερινότητά τους με το διάβασμα και τις εξετάσεις που πρέπει να περάσουν να είναι αρκετά δύσκολη, όμως υπάρχει μια στοργική ‘μητέρα’ που τα φροντίζει, τους παρέχει καλό φαγητό και αρκετό χρόνο για να παίζουν – αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν.
Platinum end #1
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Μετά τον θάνατο της οικογένειας του σε τροχαίο, ο Mirai Kakehashi υιοθετήθηκε από τον θείο και τη θεία του, που του φέρονται σαν σε σκλάβο. Με το γυμνάσιο να τελειώνει και τίποτα καλό στον ορίζοντα, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Αλλά τον σώζει απροσδόκητα η Nasse, μια πανέμορφη άγγελος που του λέει ότι έχει επιλεγεί ως υποψήφιος για να γίνει θεός.
Fire punch #1
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Ο κόσμος έχει καλυφθεί με πάγο από την Παγωμένη Μάγισσα, με αποτέλεσμα να επικρατεί η τρέλα και το χάος. Οι λίγοι εναπομείναντες άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν το κρύο και την πείνα. Υπάρχουν όμως ανάμεσά τους αυτοί που έχουν δυνάμεις και ονομάζονται «ευλογημένοι, όπως ο Agni και η αδελφή του που διαθέτουν δυνάμεις αναγέννησης.
Golden Kamuy #1
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Saichi Sugmoto, ένας επιζών της μάχης του λόφου 203 στον ρώσο-ιαπωνικό πόλεμο, γίνεται μεταλλωρύχος στο Χοκάιντο. Κατά την παραμονή του εκεί, ακούει μια αμφιλεγόμενη ιστορία για έναν κρυμμένο θησαυρό των Αϊνού, τον οποίο έκρυψε μια ομάδα εγκληματιών,. Μαζί με ένα κορίτσι Αϊνού, την Ασίρπα, αποφασίζει να ψάξει για τον θησαυρό.
Afterschool charisma #1
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Η Ακαδημία St.Kleio είναι ένα σχολείο αποκλειστικά για την ελίτ. Όλοι οι μαθητές είναι κλώνοι διάσημων ιστορικών προσωπικοτήτων, οι οποίοι εκπαιδεύονται για να συνεχίσουν το έργο που είχαν αρχίσει εκείνοι. Όλοι εκτός από έναν. Ο Shiro Kamiya βρίσκεται στην Ακαδημία γιατί ο πατέρας του είναι ένας από τους επιστήμονες του προγράμματος των κλώνων.
Real #1
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Τι κοινό μπορεί να έχουν τρεις νέοι που φαινομενικά είναι τόσο διαφορετικοί; Ένας μαθητής γυμνασίου που παρατάει το σχολείο πνιγμένος από ενοχές, ένα ανάπηρο αγόρι που ετοιμαζόταν να γίνει ο νεαρότερος σπρίντερ στην Ιαπωνία και ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του γυμνασίου Νίσι. Μοιράζονται τη λατρεία τους για το μπάσκετ και τις σπασμένες ζωές τους.
Biomega #1
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Γη, 31ος αιώνας. Η ανθρωπότητα χαροπαλεύει ενάντια σε έναν θανατηφόρο ιό, που συνεχίζει να σκοτώνει αδιάκριτα σε όλη την υφήλιο. Ο N5S μετατρέπει τους μολυσμένους φορείς σε ανδρείκελα που θυμίζουν ζόμπι. Οδηγώντας τη βαριά φουτουριστική μοτοσικλέτα του, ο Zoichi Kanoe, ένας συνθετικός άνθρωπος, μπορεί να είναι η τελευταία ελπίδα του κόσμου.
The legend of Kamui
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Ναυαγός σε ένα νησί, ο αποστάτης Νίντζα Καμούι, θα συναντήσει έναν άλλο αποστάτη, τη Σούγκαρου. Όπως και ο ίδιος, διώκεται ανηλεώς από τη φατρία που άφησε πίσω. Η οικογένεια της Σούγκαρου θα συμπαθήσει τον Καμούι και θα τον φιλοξενήσει. Μπορεί όμως η ίδια να εμπιστευτεί οποιονδήποτε ξανά;
Ikigami
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Σε μια Ιαπωνία του μέλλοντος, η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα ασύλληπτο πρόγραμμα με πρόφαση την καλύτερη ζωή για την κοινωνία. Για να το πετύχει, εμβολιάζει όλα τα μικρά παιδιά και ένα στα χίλια θα πεθάνει στην ηλικία των 19 με 25 ετών, έτσι ώστε οι υπόλοιποι πολίτες να εκτιμήσουν τη ζωή τους. Αυτός που θα πεθάνει λαμβάνει 24 ώρες πριν ένα ικιγκάμι.
Ooku
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Κατά την περίοδο Έντο στην Ιαπωνία, μια παράξενη αρρώστια αποκαλούμενη Κόκκινη Οστρακιά σκοτώνει τους άνδρες της χώρας. Μετά από οκτώ χρόνια από το πρώτο ξέσπασμα, τα 2/3 του πληθυσμού των ανδρών έχουν εξαλειφθεί. Οι γυναίκες έχουν αναλάβει τους ρόλους που παραδοσιακά κατείχαν οι άνδρες, ακόμα και της εξουσίας. Οι άνδρες, απαραίτητοι για την αναπαραγωγή, προστατεύονται προσεκτικά. Και οι πιο όμορφοι άνδρες στέλνονται να υπηρετήσουν στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του παλατιού.
Claymore
Εκδοτικός οίκος
VIZ MEDIA
Κατηγορία
Κόμικ
Η ιστορία διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου τέρατα, τα οποία αποκαλούνται Yoma, σκοτώνουν ανθρώπους για να τραφούν και συχνά κατοικούν και στα σώματά τους. Οι μόνες που μπορούν να σκοτώσουν αυτά τα τέρατα είναι οι πολεμίστριες Claymore, οι οποίες οφείλουν το όνομά τους στα τεράστια σπαθιά τους.