Έχουμε διαβάσει: 3.150 βιβλία

DC COMICS (16)

Catwoman #1
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Η Κατγούμαν επιστρέφει στη δράση και αναζητά έναν δράστη που την αντιγράφει και κάνει ληστείες γύρω από το Γκόθαμ. Καθώς τα βάζει με τους πρώην συνεργάτες της, η Σελίνα τραβάει την προσοχή από μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα, την GCPD. Γραμμένο και με σχέδιο από τη βραβευμένη με Eisner, Joelle Jones.
The curse of Brimstone
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Joe Chamberlain θα έκανε τα πάντα για να σώσει τη μικρή, ξεχασμένη πόλη του, ακόμα και μια συμφωνία με τον διάβολο. Ωστόσο, καταλήγει με τη δύναμη Brimstone στα χέρια του, τη δύναμη της φωτιάς και της καταστροφής. Πρέπει να βρει και να καταστρέψει τον δαίμονα με τον οποίο έκανε τη συμφωνία, πριν η δύναμή του καταστρέψει την πόλη του.
The wild storm #1
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Το πρώτο από τα 24 τεύχη της σειράς ακολουθεί μια γυναίκα, την Angela Spica, που περιφέρεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, άρρωστη από transhuman (μετανθρώπινα) εμφυτεύματα που έχει βάλει στο ίδιο της το σώμα. Όταν κάποιοι ρίχνουν έναν άνδρα από τον ουρανοξύστη Halo, η Angela θα είναι η μόνη που μπορεί να τον σώσει.
He-Man and the Masters of the Universe #1
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο He-Man και η γνωστή παρέα επιστρέφουν. Η Ετέρνια απειλείται. Αυτή τη φορά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όχι τον Skeletor αλλά μια νέα απειλή, τον αδυσώπητο Hordac, με αναπάντεχα αποτελέσματα. Χωρίς τη Sorceress στο πλάι τους, πώς θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε αυτή την αποστολή;
Injustice: Gods among us #1
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Το μεγαλύτερο αστείο που θα μπορούσε να κάνει ο Τζόκερ, μπαίνει σε εφαρμογή. Η απαγωγή της Λόις Λέιν θα στείλει ολόκληρη την Justice League σε αναζήτησή της με τον χρόνο να δουλεύει εναντίον της. Όταν ο Flash αποκαλύψει την εμπλοκή του Scarecrow στην υπόθεση, ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν το αίνιγμα.
Batwoman #0
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Οι απαρχές της Batwoman. Μια πορεία ανάμεσα στο σήμερα και το παρελθόν της, θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν νέο, απροσδόκητο εχθρό, ενώ ακολουθούμε την πορεία της μέχρι τη μεγάλη απόφαση να φορέσει τη μάσκα.
Constantine #1
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Constantine επιστρέφει, αυτή τη φορά σε δική του σειρά. Ένας νεαρός που έχει οδυνηρά οράματα θα αναζητήσει τη βοήθεια του Constantine για να τον απαλλάξει από αυτά. Στην πορεία για την ανακάλυψη της αλήθειας κάτι γνώριμο από τα παρελθόν του αντι-ήρωά μας θα εμφανιστεί: η σέκτα της Ψυχρής Φλόγας. Και όλα θα ανατραπούν…
Batman: Earth One
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Το παρελθόν ξαναγράφεται! Μια νέα προσέγγιση στον μύθο του Σκοτεινού Ιππότη με τη σειρά Earth One της DC Comics. Ο Geoff Johns παρουσιάζει την ιστορία του Μπρους Γουέιν έτσι όπως δεν την έχει διηγηθεί κανείς. Ένας Μπάτμαν πιο ανθρώπινος, που έχει να μάθει ακόμα πολλά αλλά με την αποφασιστικότητα να αλλάξει το πρόσωπο του Γκόθαμ. Ο θρύλος αρχίζει.
Penguin: Pain and prejudice #1
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Το σκοτεινό και δραματικό παρελθόν ενός από τους αντιπάλους του Batman. Πώς έγινε ο Oswald Cobblepot από το αγαπημένο παιδί της μητέρας του, ο αρχηγός του υποκόσμου και εχθρός του Batman; Οι απαρχές του Penguin παρουσιάζονται και αν και η μίνι σειρά δεν έχει πολλά τεύχη, η ποιότητα της αφήγησης και το σχέδιο δημιουργούν μια συγκλονιστική ιστορία.
Before Watchmen: Dr. Manhattan #1
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Τι απασχολεί έναν θεό; Πώς προχωράς στη ζωή όταν πλέον είσαι αθάνατος και ακόμα και ο χρόνος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία; Εξαιτίας ενός ατυχήματος, ο Dr. Manhattan εξελίσσεται και αποκτά σχεδόν θεϊκή υπόσταση. Αυτή είναι η ιστορία του πριν τους Watchmen που εξηγεί και τη μετέπειτα πορεία του και το πώς υπάρχει με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους.
A God somewhere
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Μια μυστηριώδης καταστροφή. Τέσσερις ζωές θα καταστραφούν. Ένας κόσμος που θα αλλάξει για πάντα. Η γραφική αυτή νουβέλα (graphic novel) είναι η εξέλιξη, από άνθρωπο σε ήρωα, ενός άνδρα και μετά σε κάτι άλλο…, όπως το βλέπουμε μέσα από τα μάτια της οικογένειας του και του φίλου του.
A flight of Angels
Εκδοτικός οίκος
DC COMICS
Κατηγορία
Κόμικ
Ένας άγγελος πέφτει σε ένα σκοτεινό δάσος που κατοικείται από μαγικά πλάσματα. Ένας φαύνος, μια γριά μάγισσα, ο βασιλιάς των ξωτικών και μια νύμφη, θα ανακαλύψουν το αιθέριο πλάσμα που αργοπεθαίνει και θα προσπαθήσουν να πάρουν μια απόφαση σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν. Διαφορετικές ιστορίες ξεδιπλώνονται και η τελική κρίση είναι αναπάντεχη!