Μια νέα σειρά για την Catwoman, έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες στο σύμπαν της DC, ήρθε για να ταράξει τα νερά από τη βραβευμένη με Eisner, Joelle Jones.

Μετά τα γεγονότα του Batman #50, η ιστορία συναντά την Catwoman, στην πόλη Villa Hermosa, να ζει σε μια αποθήκη και να βγάζει λεφτά παίζοντας χαρτιά, προσπαθώντας απλά να βρει γαλήνη. Η κατάσταση όμως θα αλλάξει καθώς θα αναγκαστεί να αναζητήσει τον δράστη που διέπραξε δυο φόνους για τους οποίους κατηγορείται η ίδια. Καθώς η Σελίνα ξεκινά έναν αγώνα για απαντήσεις, θα τραβήξει την προσοχή μια επικίνδυνης ομάδας, της GCPD. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένας νέος «κακός» θα προκαλέσει και τις εννέα ζωές της Σελίνας.

Η συγγραφέας καταφέρνει να δώσει νέα πνοή στον χαρακτήρα με το απαράμιλλο στιλ της. Μας δείχνει μια Σελίνα μέσα στα πράγματα, σέξι αλλά και σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Μια κατάσταση που θα τη δοκιμάσει με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η Catwoman της Jones είναι δυναμική, ευάλωτη και πάντα στιλάτη αλλά θα χρειαστεί πραγματικά όλη της την τύχη για να αντιμετωπίσει μια απροσδόκητη κατάσταση.

Οι σκέψεις της ξεδιπλώνονται σιγά σιγά στο παρόν και γίνεται εμφανές ότι ακόμα δεν έχουμε δει τι την κρατά σε αστάθεια εσωτερικά. Παρόλα αυτά η εξέλιξη της πλοκής φαίνεται ενδιαφέρουσα και ελπίζουμε η συγγραφέας να καταφέρει να δώσει την ιστορία που αξίζει σε αυτό τον χαρακτήρα.

Το σχέδιο είναι γεμάτο κινητικότητα και ενέργεια, με δυνατή δράση. Τα χρώματα υποστηρίζουν την ιστορία και μας δίνουν μια ατμόσφαιρα άλλοτε λαμπερή και υπερβολική, και άλλοτε σκοτεινή σαν τη διάθεση της Catwoman.

Η Jones κάνει μια πολλά υποσχόμενη αρχή με αυτό το τεύχος και ευχόμαστε να κρατήσει!