Έχουμε διαβάσει: 3.168 βιβλία

BELL (11)

Κενά μνήμης
Εκδοτικός οίκος
BELL
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Μετά το Αγνοούμενη, έρχεται το Κενά μνήμης για να σας ξεσηκώσει, να σας καθηλώσει, να σας κρατήσει ξάγρυπνους. Διά χειρός Lisa Gray.
Αγνοούμενη
Εκδοτικός οίκος
BELL
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Δαιδαλώδες, γεμάτο ανατροπές και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και που κανείς δεν γνωρίζει πού θα οδηγήσουν εντέλει, είναι το αστυνομικό θρίλερ «Αγνοούμενη» της Lisa Gray.
Μια φορά … κι ένα ποτάμι
Εκδοτικός οίκος
BELL
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Λαϊκοί θρύλοι (τα “αλλαξοπαίδια”) και τοπικές παραδόσεις του Τάμεση (ο “Ήσυχος”, ο περαματάρης που σώζει ή οδηγεί στην άλλη ζωή όσους πέφτουν στο ποτάμι) μπλέκονται επιδέξια με το μυστήριο του αναστημένου παιδιού, με τα μυστικά των ανθρώπων που το διεκδικούν και με τις ατομικές ιστορίες όσων τυχαία βρέθηκαν εκεί όπου εκτυλίσσεται η ιστορία.
Άγιοι Τίποτα
Εκδοτικός οίκος
BELL
Η Ηλιάνα Αχτάρη και ο Στέφανος Αργυρίου συναντώνται σ’ ένα άδειο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Προκειμένου να αποφύγουν τον τρόμο που τους κυνηγά στα άδεια βαγόνια του τρένου, φτάνουν σ’ έναν τόπο στα βουνά της Βόρειας Ελλάδας, ένα μέρος ομιχλώδες όπου ο θάνατος καραδοκεί.
Ο ψιθυριστής
Εκδοτικός οίκος
BELL
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Στη ζωή του ήρωα της ιστορίας και του γιου του, θα μπει η φωνή και κυρίως η βαριά σκιά του Ψιθυριστή: ενός κατά συρροή δολοφόνου παιδιών που στο παρελθόν στοίχειωσε τη μικρή πόλη, όπου μετακομίζουν. Αλλά δεν ξέρουν ότι κάποιος άλλος βαδίζει στα ίχνη του Ψιθυριστή…
Στέλλα Άνταμς Ι – Βυθισμένος ουρανός
Εκδοτικός οίκος
BELL
Μία γυναίκα βρίσκεται νεκρή μέσα στο βυθισμένο τζιπ της στη θάλασσα του Μαραθώνα. Αυτοκτονία που θα μπορούσε να είναι και δολοφονία… Αυτό προσπαθεί να ανακαλύψει η ντετέκτιβ Στέλλα Άνταμς με την ιδιαίτερη εμφάνιση και τις πολύ ιδιαίτερες μεθόδους έρευνας…
Το κυνήγι των φαντασμάτων
Εκδοτικός οίκος
BELL
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Ο Τσάρλι Πάρκερ προσλαμβάνεται από τον πράκτορα Ρος για να ανακαλύψει τα ίχνη του ιδιωτικού ερευνητή Έκλουντ. Ο Πάρκερ αναζητά στοιχεία στο σπίτι του Έκλουντ κι εκεί θα ανακαλύψει έναν πίνακα με μυστηριώδεις εξαφανίσεις και δολοφονίες, με μια περίεργη σύνδεση με αναφορές για εμφανίσεις φαντασμάτων.
Βάλε ένα φύλακα
Εκδοτικός οίκος
BELL
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Η Τζιν Λουίζ, μια μεστωμένη νέα γυναίκα που έχει ανοίξει τους ορίζοντες της, ζει στη Νέα Υόρκη και το πνιγηρό Μέικομπ της Αλαμπάμα είναι πολύ μακρινός τόπος. Κάποια στιγμή επιστρέφει στο γενέθλιο μέρος για να συναντήσει τον πατέρα της που έχει χάσει την παλιά του ρώμη και το σώμα του τον προδίδει.
Το παιδί από το Κολοράντο
Εκδοτικός οίκος
BELL
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Ο «βασιλιάς» γράφει μια νουβέλα για τα πραγματικά μυστήρια της ζωή που ξεπερνούν τη συγγραφική φαντασία, δημιουργώντας έτσι μια ιστορία δραματική και ανεξήγητη σε μια μικρή παραλιακή πόλη των  ΗΠΑ, την οποία αφηγούνται δεκαετίες αργότερα δύο ηλικιωμένοι δημοσιογράφοι της τοπικής εφημερίδας σε μια νεαρή μαθητευόμενη.
Αναβίωση
Εκδοτικός οίκος
BELL
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Στην «Αναβίωση», ο βασιλιάς επιστρέφει και παραδίδει ένα μυθιστόρημα καλογραμμένο και αληθινά τρομακτικό. Ο συγγραφέας αποφασίζει εδώ να αναμετρηθεί με ένα δύσκολο φιλοσοφικό και ηθικό ερώτημα: Αν ο Θεός υπάρχει, γιατί υπάρχουν επίσης το κακό και ο πόνος στον κόσμο; Και πώς είναι δυνατόν να μην χάσεις την πίστη σου, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με το παράλογο της απώλειας αγαπημένων προσώπων που κανονικά θα είχαν ακόμα πολλά χρόνια ζωής μπροστά τους; Αλλά αν αρνηθείς την πίστη σου, πώς θα αντιμετωπίσεις το κακό;
Ένα μαύρο κοράκι
Εκδοτικός οίκος
BELL
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Η αντίληψη ότι τα κοράκια «κρατάνε το κλειδί για το κελάρι του κόσμου» είναι ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο χτίζει το σκοτεινό μυθιστόρημά της η Diane Setterfield. Το βιβλίο δεν είναι μια ιστορία τρόμου, αν και η ατμόσφαιρα της απειλής κυριαρχεί, αλλά ένα όμορφα ειπωμένο σκοτεινό παραμύθι όπου διασώζονται μόνο οι αγνοί στην καρδιά...