Έχουμε διαβάσει: 3.150 βιβλία

ΩΚΕΑΝΟΣ (10)

Το στοιχείο ενός σώματος
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Ένας συνδυασμός true crime και αυτοβιογραφίας, «Το στοιχείο ενός σώματος» εστιάζει σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παιδοφιλίας και στις συνέπειες εγκλημάτων που δεν μπορούν να ξεχαστούν.
Οι γκαζόζες
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία

Οι γκαζόζες του τίτλου αποτελούν μόνο την αφορμή για τον Ερτζάν Κεσάλ ώστε να αφηγηθεί γεγονότα και περιστατικά από τη ζωή του, να αποτυπώσει σκέψεις του, να φιλοσοφήσει.

Λέων και Εμινέ
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Ένα εντυπωσιακό ιστορικό μυθιστόρημα που ξεκινάει από τη λήξη του Μεγάλου Πολέμου για να καταλήξει στη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Ένα οδοιπορικό ζωής και επιβίωσης μέσα στις φλόγες και στον πυρετό του πολέμου.
Ο στοιχειοχαράκτης
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Σε εποχές ταραγμένες, γεμάτες μυστήριο μεταφέρει τους αναγνώστες του ο Σίμος Κερασίδης με το πολυεπίπεδο μυθιστόρημά του «Ο στοιχειοχαράκτης». Δράση, συνωμοσία, μυστικές αποστολές, κατασκοπία, αλλά και έρωτας τα συστατικά στοιχεία του.
Όλα αυτά θα σ’ τα δώσω
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Η Ντολόρες Ρεντόντο γράφει και παραδίδει στο αναγνωστικό κοινό ένα μυθιστόρημα ιδιαίτερο, καθηλωτικό, που όσο γυρνούν οι σελίδες του, η αγωνία κορυφώνεται.
Ο δερματοστίκτης του Άουσβιτς
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Μια συγκλονιστική όσο και καθηλωτική μαρτυρία ενός επιζώντα του στρατοπέδου του Άουσβιτς, του Λάλε Σοκολόφ, όπως την αφηγήθηκε στη Χέδερ Μόρρις και εκείνη την αποτύπωσε στο χαρτί.
Δραπέτες του ονείρου
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Ένα βιβλίο για τη δύναμη της γυναίκας, για τον καθημερινό αγώνα της μέσα στην οικογένεια να κρατήσει τις τόσο εύθραυστες ισορροπίες και, παρά τις αντιξοότητες, να βγει νικήτρια. Ένα βιβλίο που αφορά όλες τις γυναίκες.
Σαν τα κυνηγημένα αγρίμια
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Tα πρώτα χρόνια της οθωμανικής κατοχής, o Παντελής και η Τρισεύγενη, ένα νεαρό ανδρόγυνο με τα τρία παιδιά τους, το σκάνε από το χωριό τους λίγο έξω απ' το Γενί Σεχίρ, τη σημερινή Λάρισα, για να γλυτώσουν από το παιδομάζωμα. Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, θα εγκατασταθούν στη βενετοκρατούμενη Χαλκίδα, ελπίζοντας τα βάσανά τους επιτέλους να τελειώσουν.
Σημασία έχει μονάχα η ζωή
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Τρεις φίλοι ξεκινούν για μία κυριακάτικη εκδρομή που θα τους προσφέρει λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά από τη ρουτίνα και τη μουντή καθημερινότητα. Ένα αστείο οδηγεί, όμως, σε ένα τραγικό ατύχημα και ανατρέπει τα πάντα.
Ένας χρόνος θύελλα
Εκδοτικός οίκος
ΩΚΕΑΝΟΣ
Ένα βιβλίο αισιόδοξο, που στηρίζεται στην ελπίδα που καιροφυλαχτεί σε κάθε σελίδα για να συμβεί το καλύτερο και στην αγάπη προς τον άνθρωπο, σε ευτυχισμένες και μη στιγμές. Έτσι όπως ακριβώς είναι η ζωή!