Έχουμε διαβάσει: 2.856 βιβλία

ΗΡΙΔΑΝΟΣ (4)

Η μαύρη κάντιλακ
Εκδοτικός οίκος
ΗΡΙΔΑΝΟΣ
Εκτός όμως από την κοινωνική κριτική, ο νεαρός (;) πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας ξέρει καλά να κινεί τα νήματα, να στήνει και να ξεστήνει σκηνικά, να εμψυχώνει ρόλους…
Άρτεμις
Εκδοτικός οίκος
ΗΡΙΔΑΝΟΣ
Το βιβλίο «Άρτεμις» αποτελεί μια συλλογή από διηγήματα τα οποία έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά περιοδικά. Τα διηγήματα κινούνται στα χρονικά επίπεδα του παρελθόντος και του παρόντος και η χρήση της πρωτοπρόσωπης αφήγησης προσδίδει αμεσότητα και τη δυνατότητα στον αναγνώστη να βιώσει μαζί με την αφηγήτρια τα όσα αφηγείται.
Βρικόλακες
Εκδοτικός οίκος
ΗΡΙΔΑΝΟΣ
Κατηγορία
Θέατρο
Οι «Βρικόλακες» εκτυλίσσονται στο αγρόκτημα της κυρίας Άλβινγκ, σ' ένα μεγάλο φιόρδ της δυτικής Νορβηγίας. Η κυρία 'Αλβινγκ και ο γιος της Όσβαλντ είναι τα μοναδικά μέλη της αστικής οικογένειας μετά το θάνατο του κυρίου Άλβινγκ και βιώνουν αδιέξοδα. Το θεατρικό αυτό έργο ξεκινά ως απλό αστικό δράμα για να εξελιχθεί σε τραγωδία.
Αφιερώματα – Ξεκινώντας από το Πώμανοκ
Εκδοτικός οίκος
ΗΡΙΔΑΝΟΣ
Κατηγορία
Ποίηση
Το βιβλίο «Αφιερώματα – Ξεκινώντας από το Πόμανωκ» είναι μια ποιητική συλλογή, στην οποία ξεδιπλώνεται μπροστά σε κάθε αναγνώστη η ειλικρινής δίψα του Ουόλτ Ουίτμαν για αγάπη, ήθος, ελευθερία, δημοκρατία και ελπίδα.