Σχέδιο: Alberto Varanda

Κανένας δεν ξέρει πότε ακριβώς εμφανίστηκαν οι Δράκοι, αλλά η παρουσία τους και μόνο αλλάζει την πραγματικότητα. Η επιρροή τους καταστρέφει τα πάντα, μεταμορφώνοντας άνδρες και ζώα σε τέρατα: μια κατάρα γνωστή ως το Πέπλο (The Veil). Μόνο οι παρθένες γυναίκες δεν επηρεάζονται από αυτήν την κατάρα και μπορούν να πλησιάσουν αρκετά για να τους σκοτώσουν.

Και για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε το Τάγμα των Δρακο-ιπποτών (Dragon Knights).Εκπαιδευμένες από παιδιά, πολεμούν ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, συμπεριλαμβανoμένου και του κόσμου που αρνείται να δεχτεί τις γυναίκες σε θέσεις ισχύος. Και πολεμούν έως θανάτου, γιατί αλλιώς ο κόσμος θα χαθεί.

Στο πρώτο τεύχος, η Ιππότης Jaina και η ακόλουθός της Ellys στέλνονται σε μια περιοχή όπου το Πέπλο έχει αρχίσει να επεκτείνεται, επηρεάζοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Πριν την άφιξη της Jaina η αδελφή της Dara είχε σταλθεί στην ίδια περιοχή αλλά χωρίς να επιστρέψει. Η Jaina είναι αποφασισμένη να εξοντώσει το Δράκο και να ανακαλύψει την αλήθεια για την αδελφή της.

Ο Ange έχει δημιουργήσει μια ιστορία με υπόβαθρο έναν μεσαιωνικό κόσμο, ο οποίος ακόμα και στο πρόσωπο της καταστροφής του επιδεικνύει την αθεράπευτη ανθρώπινη φύση του. Με σωστές δόσεις δράσης, παρασκηνιακών διαπλοκών και ερωτημάτων πάνω στη φύση του ανθρώπου, πετυχαίνει να δώσει ένα σενάριο ενδιαφέρον και με περιεχόμενο. Το σχέδιο του Varanda είναι πραγματικά μια απόλαυση, αφού αποδίδει εξαιρετικά τις γυναίκες Ιππότες και τα τέρατα που αντιμετωπίζουν, με μεγάλη λεπτομέρεια και τρομερή σκηνοθεσία.

Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις που έχουμε δει και πολύ καλή κίνηση της Marvel, να μεταφέρει μια έκδοση της Soleil από την Ευρώπη πέρα από τον Ατλαντικό. Εδώ, το ευρωπαϊκό σχέδιο συνδυάζεται αρμονικά με το γραφικό κόσμο της Ιστορίας και αφήνει τον αναγνώστη σε αγωνία για το επόμενο τεύχος.