Σχέδιο: Kim Byung-Jin

Σε μια εποχή πολέμου και χάους, η γυναίκα του Αυτοκράτορα γεννάει δίδυμα. Υπάρχει όμως η προφητεία ότι ένα από τα δίδυμα είναι καταραμένο με το πνεύμα ενός δαίμονα. Ο Chunchu εξαναγκάζεται από τον αδερφό του να καταπιεί την πέτρα του δαίμονα και γι’αυτό καταδικάζεται σε θάνατο. Μόνο η παρέμβαση της μητέρας του θα αλλάξει την ποινή του σε εξορία στη φυλή των Μιρμιδόνων, όπου όλοι περιμένουν ότι δεν θα αντέξει για πολύ.

Μισητός ακόμα και από τους συμπολεμιστές του, επικηρυγμένος από τον αδελφό του και βασανισμένος από τους εσωτερικούς δαίμονές του, προσπαθεί να επιβιώσει. Υπάρχει όμως κάτι μυστηριώδες κάτω από το ψυχρό παρουσιαστικό του, κάτι που μόνο το άγγιγμα μιας γυναίκας μπορεί να ξυπνήσει!

Το Chunchu είναι μια καλογραμμένη περιπέτεια, που παραδίδει συνεχόμενη δράση και με σχέδιο που υποστηρίζει τα γεγονότα. Καθώς ο κεντρικός χαρακτήρας υποφέρει από την παράξενη μοίρα του και προσπαθεί να βρει απαντήσεις, πρέπει συνέχεια να βρίσκεται σε επιφυλακή γιατί όλοι θέλουν το κεφάλι του! Η πλοκή εξελίσσεται συνέχεια και διανθίζεται από πτυχές του παρελθόντος των διάφορων χαρακτήρων χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη η εσωτερική πάλη του Chunchu, ο οποίος δεν φαίνεται να μπορεί να πεθάνει (λόγω της δαιμονικής πέτρας που έχει μέσα του), αλλά ούτε και να βρει γαλήνη.

Οι σκηνές δράσης είναι αρκετές, έχει γίνει καλή δουλειά στα πάνελ έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρο ανάμεσα σε ποιους γίνεται η μάχη, υπάρχει ποικιλία στους χαρακτήρες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και το περιβάλλον θυμίζει μάλλον κάτι το μεσαιωνικό. Ιδιαίτερα θετικό είναι το ότι ο πρωταγωνιστής δεν αποτελεί το πρότυπο ήρωα, αλλά απλά έναν σκυθρωπό πολεμιστή που προσπαθεί να παραμείνει ζωντανός, για να βρει απαντήσεις.

Συνολικά, το Chunchu είναι μια ευχάριστη περιπέτεια γεμάτη δράση, αναπάντητα ερωτήματα και ραδιουργίες, καθώς ένας πρωταγωνιστής αντι-ήρωας προσπαθεί να βρει απαντήσεις για τη λύτρωσή του αλλά και για να επιβιώσει!