Έχουμε διαβάσει: 3.144 βιβλία

ANUBIS (6)

Ζ παγκόσμιος πόλεμος
Εκδοτικός οίκος
ANUBIS
Κατηγορία
Ξένη Λογοτεχνία
Ένα μυθιστόρημα δυστοπικής φαντασίας, όπου η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με μια ορδή διακοσίων εκατομμυρίων ζόμπι, γραμμένο με τη μορφή προφορικών αφηγήσεων από αυτόπτες μάρτυρες γεγονότων που το ανθρώπινο μυαλό δεν  θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί…
Superman: Earth One
Εκδοτικός οίκος
ANUBIS
Κατηγορία
Κόμικ
Οι απαρχές ενός από τους πιο αγαπημένους υπερ-ήρωες, του Σούπερμαν. Ο Κλαρκ Κεντ προσπαθεί να βρει τι θέλει να κάνει και ποιος πραγματικά είναι. Στην αναζήτηση αυτή θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και ένα διαβολικό εχθρό, ο οποίος τον αναζητά μανιωδώς. Για να τον ανακαλύψει δεν θα διστάσει αν χρειαστεί να καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη.
Witchblade: Η γέννηση μιας ηρωίδας
Εκδοτικός οίκος
ANUBIS
Κατηγορία
Κόμικ
Η ζωή της αστυνομικού Σάρα Πεζίνι θα αλλάξει για πάντα την ημέρα που θα ανακαλύψει την Witchblade, ένα μυστικιστικό όπλο που χαρίζει στον κάτοχό του δύναμη πέρα από κάθε φαντασία. Μαζί με τη δύναμη όμως αυτή θα πρέπει να αναλάβει και την πιο δύσκολη αποστολή της ζωής της: να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι.
The Sandman – Αιώνιες νύχτες
Εκδοτικός οίκος
ANUBIS
Κατηγορία
Κόμικ
Εφτά υπέροχα εικονογραφημένες ιστορίες υπόσχονται να ταξιδέψουν τον αναγνώστη σε φανταστικούς κόσμους, όπου η αλληγορία και η πραγματικότητα συνυπάρχουν. Ο Neil Gaiman επιστρέφει χαρίζοντάς μας νέα όνειρα… και εφιάλτες.
Fruit basket #1
Εκδοτικός οίκος
ANUBIS
Κατηγορία
Κόμικ
Μετά το θάνατο της μητέρας της, η Tohru Honda βρίσκει τον εαυτό της χωρίς μέρος να μείνει, αφού ακόμα και το σπίτι του παππού της χρειάζεται επισκευές. Σύντομα όμως γνωρίζεται με τη μυστηριώδη οικογένεια Σόμα που την προσκαλεί να μείνει μαζί της. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι που η Τόρου ανακαλύπτει το τρομερό μυστικό της οικογένειας.
Love Hina #1
Εκδοτικός οίκος
ANUBIS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο Κεϊτάρο αποτυγχάνει και πάλι να περάσει τις εισαγωγικές εξετάσεις του Πανεπιστημίου. Επιπλέον, οι γονείς του τον διώχνουν από το σπίτι. Αποφασίζει να πάει να ζήσει στο πανδοχείο της γιαγιάς του, το οποίο όμως έχει μετατραπεί σε εστία θηλέων. Ως ο μοναδικός άνδρας, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με πέντε πανέμορφα κορίτσια που έχουν βαλθεί να τον τρελάνουν.