Έχουμε διαβάσει: 3.144 βιβλία

BOOM STUDIOS (8)

Something is killing the children
Εκδοτικός οίκος
BOOM STUDIOS
Κατηγορία
Κόμικ

Το σχέδιο είναι εντυπωσιακό. Τα τέρατα έχουν σχεδιασθεί σε γκροτέσκ στυλ αν και φαίνονται λίγο, όπως σε κάθε καλή ιστορία τρόμου. Με γκρι τόνους και χρωματική παλέτα με παγωμένους τόνους, η ιστορία αποκτά το κατάλληλο στυλ που χρειάζεται.

King of Nowhere #1
Εκδοτικός οίκος
BOOM STUDIOS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο αξιαγάπητος μεθύστακας Dennis ξυπνάει στις παρυφές ενός μυστηριώδους χωριού με το όνομα Πουθενά (nowhere), όπου ζουν  παραμορφωμένοι, μεταλλαγμένοι και λίγο έξω από το συνηθισμένο πολίτες. Και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρει πώς έφτασε εκεί. Καθώς όμως οι αναμνήσεις του επανέρχονται, το παρελθόν του έρχεται να τον συναντήσει.
The spire #1
Εκδοτικός οίκος
BOOM STUDIOS
Κατηγορία
Κόμικ
To Spire (αιχμηρή κορυφή) είναι ένα βουνό από μέταλλο και πέτρα, το οποίο υψώνεται στη μέση της ερήμου, εμπεριέχοντας μια μεγάλη πόλη από αλληλοσυνδεόμενα τούνελ, ανελκυστήρες και αρχαία μηχανήματα. Εκεί κατοικούν  πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι και μη-άνθρωποι. Η Sha είναι η τελευταία της φυλής των Medusi και έχει το καθήκον να τους προσέχει.
Lumberjanes #1
Εκδοτικός οίκος
BOOM STUDIOS
Κατηγορία
Κόμικ
Η Jo, η April, η Mal, η Molly και η Ripley είναι πέντε καλές φίλες αποφασισμένες να περάσουν ένα καταπληκτικό καλοκαίρι μαζί. Και δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα υπερφυσικό συμβάν ή κάποια ομάδα από υπερφυσικά ζώα να τις σταματήσει!
Godshaper #1
Εκδοτικός οίκος
BOOM STUDIOS
Κατηγορία
Κόμικ
Σε ένα εναλλακτικό μέλλον, ό,τι δούλευε με ηλεκτρισμό, σταματάει. Γι’ αυτό εμφανίζονται θεοί, ένας για κάθε άνθρωπο. Με εξαίρεση ορισμένους ανθρώπους, τους λεγόμενους Shapers, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να διαμορφώνουν τους θεούς αλλά δεν έχουν δικό τους θεό οι ίδιοι. Ένας από αυτούς, ο Ennay, ταξιδεύει με τον φίλο του Bud, έναν αδέσποτο θεό.
The woods #1 – The arrow
Εκδοτικός οίκος
BOOM STUDIOS
Κατηγορία
Κόμικ
Στις 16 Οκτωβρίου 2013, 437 μαθητές, 52 δάσκαλοι και 24 ακόμα μέλη του προσωπικού του γυμνασίου Bay Point Preparatory στα προάστια του Milwaukee, εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος. Αρκετά μίλια φωτός μακριά, οι αγνοούμενοι βρίσκονται ξαφνικά στη μέση ενός αρχαίου, άγριου τοπίου.
Steed and Mrs.Peel #1 – The golden game
Εκδοτικός οίκος
BOOM STUDIOS
Κατηγορία
Κόμικ
Όταν η Τάρα Κινγκ (Tara King ) πέφτει θύμα απαγωγής από μια μυστηριώδη οργάνωση, ο Τζον Στιντ (John Steed ) και η Έμα Πιλ (Emma Peel ), κορυφαίοι πράκτορες της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, πρέπει να δουλέψουν και πάλι μαζί για να λύσουν αυτό το μυστήριο.
Supurbia #1
Εκδοτικός οίκος
BOOM STUDIOS
Κατηγορία
Κόμικ
Η ιστορία αυτή επικεντρώνεται περισσότερο στις γυναίκες πίσω από τους σούπερ ήρωες. Το καστ αποτελείται από πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες γυναικών που σηκώνουν το σενάριο στους ώμους τους: πρώην εγκληματίες, ισχυρά διοικητικά μέλη, κλασικές νοικοκυρές και πρώην σούπερ ηρωίδες. Όλες βρίσκονται εδώ για να υποστηρίζουν τους συζύγους τους.