Σχέδιο: Russell Dauterman

Το Supurbia αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο πάνθεον των ατόμων με σούπερ δυνάμεις, κυρίως γιατί θυμίζει κάτι από τη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση». Τι γίνεται όταν βγαίνουν οι στολές και αρχίζουν τα προβλήματα της ταπεινής πραγματικότητας;

Η ιστορία αυτή επικεντρώνεται περισσότερο στις γυναίκες πίσω από τους σούπερ ήρωες. Το καστ αποτελείται από πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες γυναικών που σηκώνουν το σενάριο στους ώμους τους και ποικίλλουν από πρώην εγκληματίες και ισχυρά διοικητικά μέλη έως κλασικές νοικοκυρές και πρώην σούπερ ηρωίδες. Όλες βρίσκονται εδώ για να υποστηρίζουν τους συζύγους τους, αντιμετωπίζοντας μια ανορθόδοξη πραγματικότητα αλλά και πολλές ανατροπές, που λειτουργούν υπέρ του σεναρίου.

Η συγγραφέας έχει συνθέσει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, με αρκετούς χαρακτήρες και καλό ρυθμό στην εξέλιξη του σεναρίου. Δεν φαίνεται από το πρώτο τεύχος πού ακριβώς κατευθύνεται η ιστορία αλλά οι συγκρούσεις, τα εγώ, τα νεύρα και τα μυστικά που υπάρχουν απεικονίζουν μια πολύ πειστική πραγματικότητα.

Το σχέδιο του Russell Dauterman είναι ιδανικό για αυτή την ιστορία καθώς με τη χρήση ενός πιο καρτουνίστικου στυλ αποφεύγει το γνωστό στυλ που βλέπουμε στα κόμικς.

Η σειρά αυτή, που αποτελείται από τέσσερα μίνι τεύχη, εμφανίζει πολλές δυνατότητες να εξελιχθεί στην πιο χιουμοριστική προσέγγιση της καθημερινότητας των σούπερ ηρώων που έχουμε δει.