Σχέδιο: Emma Rios

Επιτέλους, μια πολύ καλή μίνι-σειρά για τους Cloak & Dagger! Το κλασικό αυτό δίδυμο, αν και κατέχει πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία στο πάνθεον των σούπερ-ηρώων, ποτέ δεν είχε την υποστήριξη που του άξιζε από τη Marvel. Η σειρά αυτή παρόλα αυτά σίγουρα αξίζει να τη διαβάσετε!

Στο πρώτο τεύχος, παρακολουθούμε την Dagger καθώς παλεύει να ισορροπήσει μεταξύ της επιθυμίας της να συνεχίσει να πολεμάει το έγκλημα και της προσπάθειάς της να εξασφαλίσει το ενοίκιο του μήνα, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα στον ελεύθερο χρόνο της. Από την άλλη, ο Cloak, ακροβατεί ανάμεσα στην αφοσίωσή του στον πόλεμο κατά του εγκλήματος και της σφοδρής του επιθυμίας για μια απλή ζωή. Η εμφάνιση του ανατριχιαστικού Mister Negative όμως, ο οποίος προμηνύει μεγάλους μπελάδες για το δίδυμο, θα ανατρέψει τα σχέδιά τους με μια αναπάντεχη παγίδα!

Ο Spencer, γνώστης της ψυχολογίας των νέων και των προβλημάτων τους στις σύγχρονες κοινωνίες, έχει χτίσει μια δυνατή ιστορία με πολύ καλό ρυθμό, που δεν αναλώνεται σε υπερβολές ή πολλά λόγια. Αφιερώνει αρκετό χρόνο στην αρχή της ιστορίας τους, έτσι ώστε να τους κάνει πιο προσιτούς στο κοινό χωρίς να χαλάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και κρατάει ρεαλιστική την προσέγγιση της κοινωνίας γύρω τους.

Το σχέδιο είναι απλά φανταστικό. Η Emma Rios με δυνατές σκηνές μάχες, εκφραστικότητα στις κινήσεις της Dagger και εκμεταλλευόμενη τον μανδύα του Cloak, φέρνει μια νέα οπτική και μια νέα κινητικότητα στο δίδυμο αυτό. Οι εκφράσεις των προσώπων είναι καταπληκτικές, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει μεγάλες σκηνές για τη δράση.

Από τις πιο καλές σειρές της προηγούμενης χρονιάς, που υπόσχεται να σας συναρπάσει!