Πώς οι ψιψίνες σχεδιάζουν να κατακτήσουν τον κόσμο

Όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για τις γάτες σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχατε ιδέα! Με κείμενα και σκίτσα του Matthew Inman, ήδη γνωστά από τη δημιουργική (ιστο)χώρα των θαυμάτων TheOatmeal.com αλλά και καινούργια, το βιβλίο απευθύνεται στους γατόφιλους, αλλά και όσους αγαπούν το μαύρο χιούμορ και την ανατρεπτική ματιά του δημιουργού του δημοφιλούς ιστότοπου.

Στις σελίδες του θα απολαύσετε μια χιουμοριστική ματιά στα άδυτα της γατίσιας ψυχολογίας και θα βρείτε απαντήσεις για καυτά «γατοθέματα» όπως: πώς σχεδιάζουν οι ψιψίνες να κατακτήσουν τον κόσμο, πώς χαϊδεύεις μια ψιψίνα, πώς βλέπεις εσύ τη γάτα σου και πώς σε βλέπει η γάτα σου. Επίσης, συγκριτικά τεστ για να αξιολογήσεις τη σχέση με το τετράποδο βάσανό σου, όπως Γάτα-Διαδίκτυο και Απόκτηση παιδιού-Απόκτηση γάτας, αλλά και όλα εκείνα τα προειδοποιητικά σημάδια που θα πρέπει να σε κάνουν να σκεφτείς σοβαρά μήπως συγκατοικείς με τον υποψήφιο δολοφόνο σου… Διότι είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε τις γάτες μας, αλλά, όπως αποδεικνύει το βιβλίο, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ανταποδίδουν τα αισθήματά μας – εκτός ίσως από εκείνα τα ελάχιστα λεπτά, όταν ανοίγουμε μια κονσέρβα τόνου…

«Λοξό», έξυπνο και αθυρόστομο, το χιούμορ του Matthew Inman θα σας φτιάξει τη διάθεση, ενώ σίγουρα θα απολαύσετε και την πολύ προσεγμένη έκδοση. Για να μην πω ότι το βιβλίο μπορεί να χρησιμεύσει «ως εξαιρετικά βολική ασπίδα για δαγκωματιές και γρατσουνίσματα»!