Έχουμε διαβάσει: 3.144 βιβλία

YEN PRESS (3)

Barakamon #1
Εκδοτικός οίκος
YEN PRESS
Κατηγορία
Κόμικ
Ο νεαρός Handa Seishu είναι επαγγελματίας καλλιγράφος. Όταν ένας διάσημος καλλιγράφος κριτικάρει τη δουλειά του, ο Handa θυμώνει και τον χτυπάει. Ο πατέρας του τον στέλνει στο  νησί Goto, κοντά στο Kyushu. Εντελώς ασυνήθιστος στη ζωή στην ύπαιθρο αφού έχει ζήσει όλη του την ζωή στην πόλη, ο Handa θα πρέπει να συνηθίσει τους παράξενους γείτονές του.
Beautiful creatures
Εκδοτικός οίκος
YEN PRESS
Κατηγορία
Κόμικ
Κάποιοι έρωτες τυχαίνουν, κάποιοι είναι μοιραίο να συμβούν και κάποιοι άλλοι είναι καταραμένοι! Ο κόσμος των όμορφων πλασμάτων (Beautiful Creatures) έρχεται στη ζωή μέσα από αυτό το καταπληκτικό graphic novel, που διασκευάζει την πρωτότυπη ερωτική ιστορία με τον καλύτερο τρόπο. Βραβείο good reads choice (κατηγορία graphic novels and comics) 2013.
Soul eater
Εκδοτικός οίκος
YEN PRESS
Κατηγορία
Κόμικ
Η υπόθεση εξελίσσεται στην Πόλη του Θανάτου και συγκεκριμένα στο σχολείο εκπαίδευσης Μάστερ όπλων και των ανθρωπόμορφων όπλων τους. Κάθε Μάστερ προσπαθεί να μάθει να χειρίζεται το όπλο του όσο καλύτερα γίνεται και όταν γίνει αυτό πρέπει να σκοτώσει και να φάει 99 ψυχές κακών ανθρώπων και μία ψυχή μάγισσας.