Έχουμε διαβάσει: 3.156 βιβλία

ΚΨΜ (4)

Raf, αυτό ήταν για μας απελευθέρωση
Εκδοτικός οίκος
ΚΨΜ
Η 61χρονη σήμερα Ίρμγκαρντ Μέλερ, από την πρώτη γενιά της RAF, μοναδική επιζήσασα της Νύχτας του Θανάτου στα λευκά κελιά του Στάμχαϊμ και έχοντας μείνει στη φυλακή 22 χρόνια, καταθέτει σε μια εκτενή συζήτηση με το νομικό και δημοσιογράφο Όλιβερ Τόλμαϊν τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα, αντικρούοντας τα επίσημα σενάρια περί μαζικής αυτοκτονίας.
Της ζωής τα μυστικά
Εκδοτικός οίκος
ΚΨΜ
Κατηγορία
Παιδικό - Εφηβικό
Ποιος γονιός δεν έχει καταθέσει τα όπλα σε μια μάχη μεταξύ τσιπς και ενός πιάτου φακής ή μιας μερίδας ψάρι με βραστά λαχανικά; Η συγγραφέας, εκπαιδευτικός και γονιός,  μεταφέρει τον πόλεμο στο πεδίο της τέχνης. Μια ιστορία σε έμμετρο λόγο, ένα ποίημα για την υγιεινή διατροφή. Μελοποιημένο από τον Γ. Παππά και εικονογραφημένο από τη Ν. Σταματιάδη.
7+1 γράμματα στον Αϊ-Βασίλη
Εκδοτικός οίκος
ΚΨΜ
Κατηγορία
Παιδικό - Εφηβικό
Ο Αϊ-Βασίλης ετοιμάζεται για τη μεγάλη εξόρμηση της διανομής των δώρων. Όλα είναι έτοιμα, αλλά έχει φτάσει η στιγμή να διαβάσει τα χιλιάδες γράμματα των παιδιών που του αποστέλλονται από όλη τη γη. Προτιμά να τελειώνει πρώτα με τα δύσκολα.
Ακορντεόν, βιολί και φυσαρμόνικα
Εκδοτικός οίκος
ΚΨΜ
Τρία νέα παιδιά από γειτονικές χώρες συναντιούνται στα σύνορα για να παίξουν μουσική, μια συμβολική υπενθύμιση της κοινής καταγωγής τους (μας). Ο συγγραφέας τους παρακολουθεί ενόσω προσπαθούν να στήσουν τη ζωή τους και να καταλάβουν τη θέση που τους αξίζει στον κόσμο. Όμως άλλες είναι οι προθέσεις των ισχυρών….