Σχέδιο: Peter Gross

Ο Thomas Taylor είναι γιος ενός διάσημου συγγραφέα, του οποίου τα βιβλία για τον Tommy Taylor, ένα αγόρι-μάγο, έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις ακόμα και τον Χάρυ Πότερ. Ο συγγραφέας παρ’ όλ’ αυτά εξαφανίζεται και πολλοί δυσαρεστούνται με το γεγονός ότι ο γιος του εξαργυρώνει την επιτυχία των βιβλίων, ως το αγόρι πίσω από τα βιβλία.

Σύντομα ο Thomas, νιώθοντας ήδη ότι δεν ανήκει στον κύκλο αυτό, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και κατηγορίες απάτης, ότι δηλαδή είναι ψεύτικος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει και μια ελιτίστικη, λογοτεχνική ομάδα που στέλνει πλάσματα από τα βιβλία για να τον σκοτώσουν.

Ο Mike Carey έχει δημιουργήσει έναν πρωταγωνιστή-είδωλο που, εξαιτίας των βιβλίων του πατέρα του, μπορεί να απολαμβάνει τη λατρεία χιλιάδων θαυμαστών. Σύντομα θα καταλάβει ότι η ζωή του ήταν ένα ψέμα και ότι ο θετός πατέρας του τον χρησιμοποίησε ως διαφημιστικό κόλπο. Τι συμβαίνει, όμως, όταν θα αρχίσει να συναντάει πλάσματα από τα βιβλία του πατέρα του;

Ο Peter Gross με το σχέδιό του συμπληρώνει την ατμόσφαιρα, με αρκετές λεπτομέρειες στο background και με μια πολύ ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα.

Ο Mike Carey πετυχαίνει να δημιουργήσει μια ιστορία που αποτελεί σάτιρα για τους οπαδούς σειρών όπως ο Χάρυ Πότερ, με αρκετό χιούμορ, που όμως στη συνέχεια αποδεικνύει ότι καταφέρνει να πάει πιο βαθειά. Τραβάει το ενδιαφέρον από το πρώτο τεύχος.