Σχέδιο: Matias Basia

Πριν από τρεις χιλιάδες χρόνια,  ένας γενναίος και νεαρός Βασιλιάς των Κελτών καταφέρνει να εξορίσει τον δαίμονα Νόρο από τη Γη. Για άλλη μια φορά, όμως, υποχθόνιες υπάρξεις θα καλέσουν τον Δαίμονα από τα βάθη της σκοτεινής αβύσσου, για να τους υπηρετήσει ώστε να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Ο Τζάστιν, ένας νεαρός παίκτης βίντεο- παιχνιδιών, προσπαθεί να γεμίσει τη βαρετή και μονότονη ζωή του παίζοντας παιχνίδια στον ψηφιακό κόσμο. Μέσα του όμως κρύβεται η καρδιά και το θάρρος ενός πολεμιστή. Όταν η Γυναίκα της Φωτιάς θα του δώσει ένα αρχαίο σαμανικό φυλακτό το οποίο ελέγχει τη μοίρα και των δύο κόσμων (του πραγματικού και των πνευμάτων), ο Τζάστιν θα αναγκαστεί από την ίδια τη μοίρα να αντιμετωπίσει τη ζωή του. Ειδικά αφού το φυλακτό ήταν προορισμένο για τον δαίμονα Νόρο.

Ο Mike Kutcher έχει πλάσει μια διαφορετική και υπέροχη ιστορία, χρησιμοποιώντας με μαεστρία παλιούς μύθους από την ιρλανδική παράδοση και αρκετή δόση πραγματικότητας από τη δική μας εποχή. Οι δύο κόσμοι παντρεύονται έντεχνα και οι χαρακτήρες, με τη δική του υπόσταση ο καθένας, κυριαρχούν στις σκηνές με το θάρρος τους, τα πάθη τους και την προσήλωσή τους στη διάσωση αυτού του κόσμου.

Το θαυμάσιο σχέδιο του Matias Basia δίνει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, γεμάτη από τη μαγεία μύθων. Η προσοχή σε ενδυμασίες και περιβάλλον βοηθά τον αναγνώστη να ξεχωρίζει τους δύο κόσμους, ενώ τα πολύ καλά χρώματα στηρίζουν υπέροχα την ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Ένα ιδιαίτερο κόμικ που συνδυάζει τη μαγεία και τη δράση, καθώς η πάλη παλαιών κόσμων με το δικό μας δεν σταμάτησε ποτέ!