Εικονογράφηση: Μελανί Κομπ

Ο Τίμος πηγαίνει στο σχολείο

Όλα τα παιδάκια, όταν μεγαλώνουν, έρχεται η ώρα να πάνε στο σχολείο. Τότε είναι που πρέπει, για πρώτη φορά ίσως, να αποχωριστούν τη μαμά τους και τον μπαμπά τους, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο γι’ αυτά. Και όσο αυτή η πολύ σημαντική μέρα πλησιάζει –η πρώτη μέρα στο σχολείο!–, τόσο τα μικρά ανθρωπάκια φοβούνται, ανησυχούν, θέλουν να κλάψουν, τους πονάει η κοιλίτσα.

Στο βιβλίο «Ο Τίμος πηγαίνει στο σχολείο», ο μικρός ήρωας είναι ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να ξημερώσει, ώστε να περάσει για πρώτη φορά την πόρτα του νηπιαγωγείου και να γνωρίσει τη δασκάλα του. Εκεί θα συναντήσει τους φίλους του και όλοι μαζί θα περάσουν μια υπέροχη μέρα. Θα παίξουν στην παιδική χαρά, θα μάθουν νέα πράγματα, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν, θα παίξουν μουσική. Και στο τέλος της μέρας ο Τίμος θα ζητήσει από τη μαμά του και τον μπαμπά του να ξαναπάει στο σχολείο και την επόμενη μέρα!

Ένα χαρούμενο, εκπαιδευτικό βιβλίο για μικρά παιδάκια που φοβούνται το σχολείο. Με πλούσια, πολύχρωμη εικονογράφηση, που απογειώνει τη φαντασία των μικρών αναγνωστών, με πολλές δραστηριότητες κι ένα παιχνίδι-έκπληξη για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν τα: «Ο Τίμος κάνει ζαβολιές», «Ο Τίμος μαθαίνει το γιογιό» και «Ο Τίμος πηγαίνει στη θάλασσα»· όλα για μικρά παιδάκια που αγαπούν τις περιπέτειες και που θέλουν να είναι φρόνιμα και υπάκουα.