Εικονογράφηση: Nic George

Ταξίδι με τη φαντασία

Η Skye και ο Nic γνωρίστηκαν στην πατρίδα τους, την Αυστραλία. Ήταν μόλις οχτώ ετών και δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι θα γίνονταν φίλοι για µια ζωή.
Άρχισαν να εργάζονται για το The Secret το 2005 και την επόµενη χρονιά μετακόµισαν µαζί στην Καλιφόρνια. Εκεί πραγματοποίησαν το όνειρο της ζωής τους δημιουργώντας παιδικά βιβλία, συστήνοντας το 2014 την εταιρεία Cuppa Cooish και εκδίδοντας τον πρώτο τους τίτλο «Η Δύναµη της Φαντασίας του Χένρι».

Είναι δυνατόν μέσω της φαντασίας να έρθει πίσω ο Βατόμουρος, το αγαπημένο παιχνίδι του Χένρι που μια μέρα εξαφανίστηκε; Ή το λαγουδάκι έχει χαθεί για πάντα; Ύστερα από προτροπή του παππού του, ο Χένρι αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του για να βρει τον φίλο του. Θα τα καταφέρει;

Η προσεγμένη έκδοση του «Η δύναμη της φαντασίας του Χένρι» περιέχει σκίτσα που σε συνδυασμό με εικόνες απεικονίζουν την ιστορία και διασκεδάζουν και τροφοδοτούν τη φαντασία των παιδιών ωθώντας τα να κάνουν το ίδιο, να γίνουν και αυτά εξερευνητές, πειρατές, αστροναύτες και πολλά άλλα και να ζήσουν συναρπαστικές περιπέτειες, όπως ο Χένρι και ο Βατόμουρος.

Το παραμύθι απευθύνεται σε παιδιά 3-6 χρονών, αλλά μπορεί να συγκινήσει αναγνώστες κάθε ηλικίας, ενώ έχει σκληρό εξώφυλλο και μεγάλο μέγεθος κατάλληλο να το κρατούν και να το ξεφυλλίζουν μικρά χεράκια.