Σχέδιο: Chenjing Group, Situ Jian Qiao, Yuyongliang

Ο Chen Luo Jun, αρχηγός της συμμορίας Baoli, ποτέ δεν πίστευε ότι η ζωή του θα έπαιρνε τέτοια τροπή. Όλοι στη συμμορία τον θαύμαζαν και ο ίδιος ήταν ο αγαπημένος μαθητής του μεγάλου αφεντικού. Είχε νικήσει τόσους αγώνες, για ζητήματα ελέγχου και επέκτασης της επιρροής της συμμορίας του και οι ικανότητές του είχαν γίνει γνωστές σε όλους.

Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν μέσα σε μια νύχτα. Επιστρέφοντας στο αρχηγείο του, θα βρει τους άνδρες του νεκρούς και όλα τα στοιχεία δείχνουν προς μια κατεύθυνση. Διψασμένος για εκδίκηση και απαντήσεις θα πρέπει τώρα να κάνει το αδιανόητο: να επισκεφτεί το μεγάλο αφεντικό!

Ο Yu Er δημιούργησε μια ιστορία συμμοριών που όμως ξεχωρίζει, χάρη στην πολύ καλή εξέλιξη της πλοκής, το στυλ του και τους γραφικούς χαρακτήρες, που είναι λες και έχουν βγει από ταινία. Κάθε χαρακτήρας όχι μόνο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και το δικό του ξεχωριστό παρελθόν, αλλά και διαφορετικά κίνητρα που εκτινάσσουν την ιστορία και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το σχέδιο αυτού του Μάνγκα είναι και το πιο δυνατό πλεονέκτημά του, αφού είναι κυριολεκτικά εκπληκτικό. Απίστευτες σκηνές δράσης, ρεαλιστικές απεικονίσεις μαχών, διαφορετικά στυλ πολεμικών τεχνών, δυνατά χρώματα και διαφορετικές στολές για κάθε συμμορία και φυσικά πολύ καλή δουλειά στις λεπτομέρειες και το περιβάλλον. Απλά απίστευτο!

Αυτό το Μάνγκα απευθύνεται κυρίως σε οπαδούς ιστοριών δράσης και πολεμικών τεχνών, που θέλουν καλή ιστορία, δυνατούς χαρακτήρες και πολλή δράση. Προς το παρόν οι αναγνώστες μπορούν να το διαβάσουν μόνο στο Internet, σε διευθύνσεις όπως οι παρακάτω:

http://mangafox.me/

http://www.mangahere.com/manga/city_of_darkness/

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπόσχεται να σας συναρπάσει!!