Έχουμε διαβάσει: 3.168 βιβλία

SCHOLASTIC GRAPHIX (3)

The baby-sitters club
Εκδοτικός οίκος
SCHOLASTIC GRAPHIX
Κατηγορία
Κόμικ
Η έφηβη Στέισυ βλέπει τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή και να μετακομίζει σε νέα πόλη καθώς η ίδια προσπαθεί να συνηθίσει την ιδέα ότι έχει διαβήτη. Και σαν να μην έφταναν αυτά έχει και προβλήματα στο μπέιμπι-σίτινγκ που κάνει. Για καλή της τύχη όμως έχει τρεις νέες φίλες, την Κρίστυ, την Κλόντια και τη Μαρι-Ανν. Μαζί κάνουν το Κλαμπ των Μπέιμπι-Σίτερ.
Bone
Εκδοτικός οίκος
SCHOLASTIC GRAPHIX
Κατηγορία
Κόμικ
Τα ξαδέλφια Fone Bone, Phoney Bone και Smiley Bone, τρεις σκανδαλιάρηδες που διώκονται από την Boneville, βρίσκονται σε μια τεράστια, αχαρτογράφητη έρημο. Κατευθύνονται σε μια βαθιά κοιλάδα μέσα σε δάσος γεμάτη υπέροχα και τρομακτικά πλάσματα. Με τη βοήθεια της Thorn, της Gran’ma Ben και του Great Red Dragon, κάνουν το καλύτερο για να επιβιώσουν.
The witch boy
Εκδοτικός οίκος
SCHOLASTIC GRAPHIX
Κατηγορία
Κόμικ
Η Molly Knox Ostertag παρουσιάζει μια μοναδική ιστορία φαντασίας. Ο δεκατριάχρονος Άστερ είναι διαφορετικός. Στη φατρία του που ασχολείται με μαγεία, τα κορίτσια γίνονται μάγισσες και τα αγόρια μπορούν να αλλάξουν σχήμα σε ένα ζώο που θα δεχτεί να τους αφήσει να πάρουν τη μορφή του. Όμως ο Άστερ θέλει να γίνει μάγος. Και η περιπέτεια αρχίζει…