Ο Ράιζο (Raizo), ένα νεαρό αγόρι, έχει ζήσει μια ζωή ανεπιθύμητος από την κοινωνία, εξαιτίας ενός μικρού κέρατου που έχει στο κεφάλι του, απόδειξη ότι είναι ο νόθος γιος του τελευταίου φεουδάρχη της οικογένειας Κατάνα. Όλα αυτά όμως αλλάζουν ξαφνικά, όταν μια ομάδα από νεαρά και αφοσιωμένα κορίτσια Νίντζα εμφανίζονται για να προστατεύσουν τον Ράιζο. Παράλληλα σχεδιάζουν να επαναφέρουν το μεγαλείο της οικογένειας Κατάνα.

Στον πρώτο τόμο, ο Ράιζο συναντά την πρώτη Νίντζα που υπηρετεί την οικογένεια Κατάνα, την υπέροχη Καγκάρι, η οποία είναι τρομερή πολεμίστρια, όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την ειδική τεχνική της, το IgaNinpo Shintaigo, εκτός κι αν ο Ράιζο την κοιτάει. Στη συνέχεια του Manga εμφανίζονται και οι υπόλοιπες Νίντζα, η Κισαράμπι, η οποία είναι δυνατή, σοβαρή και αξεπέραστη με όπλο και φοράει στο μάτι της ένα κομμάτι υφάσματος, όπως φορούσαν οι πειρατές, γιατί πιστεύει ότι είναι ωραίο και ο Χιμεμάρου, ο οποίος έχει προβλήματα ταυτότητας και σίγουρα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Το Manga αυτό είναι απλά απολαυστικό. Η ποικιλία χαρακτήρων και οι αντιθέσεις μεταξύ τους, από τη διαχυτική και αξιολάτρευτη Καγκάρι έως τη σοβαρή και πειθαρχημένη Κισαράμπι και φυσικά τον καλόκαρδο Ράιζο, δένουν την ομάδα αυτή ακόμα περισσότερο. Αν προσθέσουμε τα κωμικοτραγικά κοστούμια που φορούν οι κοπέλες, που είναι περισσότερο κάτι σε σέξι δέρμα παρά κανονικές στολές και φυσικά τους γραφικούς και παρανοϊκούς κακούς, καταλαβαίνει κανείς γιατί αυτή η ιστορία είναι τόσο ευχάριστη στο διάβασμα.

Το σχέδιο είναι η πραγματική έκπληξη, καθώς κάθε σκηνή είναι τόσο φροντισμένη που την κάνει οπτικά μια απόλαυση. Οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, οι σκηνές μάχης ευδιάκριτες και το περιβάλλον στηρίζει απόλυτα την ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Το Ninja Girls είναι μια μίξη από κωμωδία και Νίντζα, δυναμική και γεμάτη χιούμορ, αλλά το μεγαλύτερο ατού της ιστορίας αυτής είναι οι χαρακτήρες, οι οποίοι εξελίσσονται, μαλώνουν, αντιδρούν υπερβολικά για κωμικοτραγικές αιτίες και φυσικά χαρίζουν ατελείωτες σκηνές δράσης και γέλιου μέσα από την ιστορία που ξεδιπλώνεται!!